Over RBRI

 

Als zeer ervaren risicodeskundige en vastgoedmanager houd ik me al sinds 2003 actief bezig met risico’s en risico beheersing, zowel als expert vastgoedmanagement als register risicodeskundige (nu risicoprofessional). Op het gebied van risicodeskundigheid heb ik alle relevante opleidingen gevolgd die, samen met mijn ervaring, ertoe hebben geleid dat ik een allround risicodeskundige ben geworden met ook expertises op direct samenhangende vakgebieden (juridisch, riskmanagement, technische wet- en regelgeving).

 

Op het gebied van vastgoedmanagement heb ik verantwoordelijkheid gedragen en uitvoering gegeven aan diverse grote nationale en internationale Technical Due Diligences (TDD), gebouwinspecties, conditiemetingen en consultancy op het gebied van facility compliance (voldoen aan wet- en regelgeving). Deze opdrachten zijn bijna altijd voorzien van een inschatting van de verbeterkosten of schadeherstelkosten. Veel van mijn opdrachtgevers waren bekende internationale multinationals. Ik heb in registers gestaan van het Sertum en Hobéon, beide op het gebied van inspecties aan vastgoed en ben nu nog steeds een geregistreerd VastgoedManagerExpert (RVGME).

 

In al die jaren heb ik me stevig ontwikkeld op analytische vaardigheden en ben ook gewend om deze dagelijks in te zetten. Binnen mijn zakelijk netwerk ben ik een aanspreekpunt en gewaardeerde deskundige op diverse vakgebieden. Voor collega’s, relaties, klanten en commissies. Ik werk altijd vanuit het huiskantoor en was in dienst bij erkende inspectie-instellingen, met alle voor- en nadelen die daarbij horen.

 

Op 15 maart 2022 heb ik eindelijk de stap durven nemen om als zelfstandige met een eigen bedrijf verder te gaan. Uiteraard omdat enkele gerenommeerde klanten hebben toegezegd ook met mij als zelfstandige het partnerschap verder uit te willen bouwen.

 

Misschien dat u ook iets voor een partnerschap voelt? Mijn ervaring is dat mijn aanpak, gebaseerd op betrouwbaarheid, accuraatheid en nauwkeurigheid altijd zeer gewaardeerd wordt. Ik kom altijd na wat ik beloof. Ik kan gesprekspartners vriendelijk doch duidelijk overtuigen met argumenten en me goed inleven in situaties of omstandigheden waar andere personen of bedrijven mee te maken hebben.

 

Als dit u aanspreekt maak ik graag een afspraak met u om nader kennis te maken en te kijken hoe we door een samenwerking beide voordeel kunnen behalen.